torstai 18. lokakuuta 2012

Valokuvatorstai, 260. haaste / Koru

... ihan omasta korurasiastani... ; )

12 kommenttia:

 1. onpa sinulla paljon lävistyskoruja!

  VastaaPoista
 2. Pappilanmummo vei sanat suustani. Olin varautunut sanomaan, että nuo vaativat melkoiset lävistykset. Kuva on ihan mukava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noista 6:sta ole kuin yksi pari käytössä, eikä ne ole edes paksuimmasta päästä.. eli selviäisin nopeasti turvatarkastuksista! Kuvasin peilin, sumutepullon ja vessan valojen kanssa tuon kuvan... :)

   Poista
 3. Jänniä koruja!Ja kivan abstrakti kuvana :)

  VastaaPoista
 4. 10 vuotta sitten myöhäistyin bussista ja seuraava meni sitten tunnin kuluttua...Mitä keksis tekemistä? No, mä otan rustolävistyksen korvaan! Nuori tyttö laittoi ja vielä vinoon, kesti parantua t o s i kauan. Pari päivää sitten hukkasin mun mielikoruni! Olin varma, että meni suihkussa viemäriin, mutta tänään se löytyi keittiön matolta! Se on semmonen hopeinenrengas, mutta siinä myös jänniä koristeita. Niin onnellinen! Mies on nykyisin tyytyväinen kun kuljen omalla autolla...ei tule niin herkästi näitä päähänpistoja! :)

  Hyvä idea tuo peili ja sumutukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olin 15v. kun otin ekan korviksen ja ei oo lukumäärä ollut 2 enempää ikinä. Näinköhän sitä osaisi enää olla ilman renkaita korvissa..? Ehkä, ehkä ei..

   Poista
 5. Heti arvasin miehen postaukseksi, vakkei nimesi siinä olisi ollutkaan! Ja olen luullut sinua vanhaksi ukoksi kaiken tämän ajan :)Tillariina tarina on hauska kuvasi mausteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu... ei sitä melkein 40-kymppinen mies vielä vanha ole, kaiketi keski-ikäinen vasta mut miepä oonkin vielä teini mieleltäni ! ;)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin!