maanantai 24. marraskuuta 2008

Jokimaisemia






Nämä 3 kuvaa ovat otettu 16.11.08.

4 kommenttia:

  1. Kuohuja ennen lumimyrräkkää.
    Kosken yläpuolella on usein tuollainen täysin tyvenen näköinen paikka vaikka todellisuudessahan siinä täytyy jo veden virrata.

    Kuvauksellinen paikka.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvauskohteita sinulla ollut. Virtaava vesi on upea elementti. Sen kanssa on kiinnostava harjoitella. Itselläni ei vain koskaan ole riittävästi malttia miettiä, tutkailla ja kokeilla.

    Viimeisessä jokikuvassa on jännä alamäen tuntu ja joki katoaa kiehtovasti mutkan taakse.

    VastaaPoista
  3. Oikein KooTee, nuo kuvat on otettu hetkiä ennen noita aikaisempia räntäotoksia eli samoilla maisemilla ollaan. Kuvien järjestyksen idea oli seuraavanlainen. Ensin joen niska (kalojen ottipaikkoja), sitten joen laskua ja lopuksi niin sanottu loppuliuku... Sitä muuten en tiedä, mitä kaloja tuossa on, tuskin ahvenia kummempia.

    Huomenna tulee muutama lähikuvamaisempi otos tuosta virtaavimmasta kohdasta ja sitten on tuon viikonlopun (16.11.08) kuvasato julkaistu. Tai ainakin jokunen niistä. Sitten onkin vuorossa viime viikonlopun kuvasaaliin vuoro. Kun tulee etupäässä viikonloppuisin kuvattua, viikolla työt haittaa harrastusta ;) Ja pimeäkuvausta harjoittelen sitten joskus... :)

    -wiltteri-

    VastaaPoista
  4. Onpa upeat kuvat. Täyteläiset värit. Etenkin tuossa ylimmässä kuvassa veden tyyni pinta kontrastina kuohunnalle...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!