perjantai 30. tammikuuta 2009

Jäältä nähtyä...


Hyvää viikonloppua kaikille täällä piipahtaneille!

10 kommenttia:

 1. Koskahan pääsisi kuvaamaan auringon kultaamia lumia?

  VastaaPoista
 2. Täälläpäin lunta löytyy kivasti jäältä ja muualtakin. Tänään kävelin/kahlasin erään pienen joenvartta pitkin ja poikin. Mulla tuo auringon valon ja niiden tuomien varjojen ikuistaminen taisi tänään olla pääosissa...sitten kun on niiden kuvien vuoro, koettakaa kestää ilman "aurinkoallergiaa" ;)

  -wiltteri-

  VastaaPoista
 3. Hemmetin hienosti vangittu vastavalo! Hienoa, että jään/lumen pinnan kuviot näkyvät selkeinä. Upea kuva!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Lasse ja muutkin kommentaattorit ;) Eräs yritys tuota kuvatessa sai veden silmiin ja oivan häikäisyn- "arska" "eksyi" etsimeen ja auts.... :(

  -wiltteri-

  VastaaPoista
 5. Upea kuva, valojen ja varjojen leikkiä

  VastaaPoista
 6. Oh, là là....

  Sanattoamksi veti nyt nama pari viimesinta. Hyva asia siis. Kauniita kun ovat.

  VastaaPoista
 7. ps. itseasiassa (tuosta ylempaa kommenttiasi lukiessani tulee mieleen), etta olen itse miettinut juuri tuota aurinkoon pain kuvaamista. Silmille ei varmaan hyva - valilla vain, ei se tappaa voi ;) mutta entas kamera - heh, pelkaan kamerani edesta enemman kuin omien silmieni ;)

  Miten on suoran auringon kuvailu? Osaisiko KooTee, Lasse ja sinakin Wiltteri tahan mitaan kommentoida? Neuvoa?

  VastaaPoista
 8. Suoraan aurinkoon kuvatessa ainakin sattuu silmään, ainakin etsimen läpi. Kameran käyttöopas varoittelee asiasta, voi vahingoittaa kameraa. Itse yritän saada auringon peittoon näreen, oksien ja latvojen yms taa jottei suurin kirkkaus iske silmille.. En oikein aloittelijana osaa enempää neuvoa. Kootee ja Lasse saa tästä jatkaa... ;)

  -wiltteri-

  VastaaPoista
 9. Jeps Wiltteri, samoilla linjoilla itsekin olen ollut, eli kasvisto tai muu on ollut haikaisya vahentamassa. Ja niin minakin lueskelin kaytto ohjeista, ettei saisi oikeastaan suoraan kuvata.

  Olisi vain niin hitsin houkuttelevaa... ;)

  VastaaPoista
 10. ps. parin kuvaa tuossa (blogista ne loytaa edellis paivalta) otin ihan pika pikaa - en voinut olla kokeilematta siluetti effektia auringon paistaessa vanhan puun takaa.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!