maanantai 12. tammikuuta 2009

Virralla, osa 3


Tuttuja paikkoja niille, jotka ovat täällä blogillani ennenkin
piipahtaneet. Pitihän tuon virran liepeillä käydä katselemassa
kovien pakkasten jättämiä jälkiä viime viikolla.
Kuvat on otettu 6.1.09.

6 kommenttia:

 1. Kyllä siellä itäsessä maakunnassakin on tuo kuohuva aika ruskeaa ;)

  Säätelin äsken nipun kuvia jotka on otettu edellisen koskireissuni paikalta eilen päivällä. Lähes kaista väänsin värin nollille.

  Niistä joskus myöhemmin.

  VastaaPoista
 2. Tuo virta luikertelee niin pitkän matkan täälläpäin, että ei ole ihme tuo sen väri. Reitille nimittäin sattuu vanhaa tehdasta, soita, metsää, lähiötä jne...

  -wiltteri-

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä aivan mahtava koski, toista luokkaa kuin minun kaksi pientä koskeani, joissa sentään on aikas kuohut välillä.

  VastaaPoista
 4. Alimmasta kuvasta tuli mieleen jonkinlainen tippukivirivistö pienoiskoossa...Minun pitäisi käydä Torniojoella koskea kuvaamassa, ehkä ensi kesänä :)

  VastaaPoista
 5. Ei tuo ny niin iso koski ole mitä kuva ehkä antaa ymmärtää. Kuohut näkee kokonaisuudessaan 13.marraskuuta 2008 julkaistussa kuvassa.Sieltä vois käydä kurkkaamassa. Linkkiä siihen kuvaan suoraan en valitettavasti osaa tähän hätään laittaa...Kiitoksia kovasti kommenteistanne! :)

  -wiltteri-

  VastaaPoista
 6. Mahtavia kuohukuvia jäisine tappeineen. Vesi onkin vaikea kuvattava. Pääsispä kerran kunnon kosken luokse kuvailemaan. Viimeinen kuva ehdoton suosikkini. Näyttävät ihan stalaktiiteilta nuo jääpilarit.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!