maanantai 4. toukokuuta 2009

Kevät työntyy eteenpäin


Kevät etenee, pajunkissatkin alkavat saada siilimäisiä muotoja...
Kuvattu tänään 4.5.09.

8 kommenttia:

 1. Komea otos, hieno tausta, milläs putkella olet tuon kuvannut?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mari ja SusuPetal!
  Tapsu: On sulla tarkat silmät ja vankka kokemus kuvaamisesta kun arvasit ettei tuota ole kuvattu mun "perusobjektiivilla" eli 18-55mm:llä. Tunnustan että ostin itselleni etukäteen synttärilahjan, toisen objektiivin. Laukussa on tätä nykyä Tamronin 70-300mm objektiivi. Tuo pörrö on kuvattu sen makro-ominaisuudella. Tänään kävin vähän opettelemassa sen käyttöä ja tartten ppppaaaaaaalllllljjjjjooooonnnnnn vielä kokemusta ja ties vaikka mitä että sillä opin kuvaamaan... Kiitos Tapsu kommentista! :)

  -wiltteri-

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ! Ja onnea otoksiin, sitäkin tarvitaan, itse mokailen niin paljon että tahtoo olla tuurinkauppaa koko kuvaustouhu!

  VastaaPoista
 4. Kyllä, onnea tarvitaan. Kun kamerassa eikä tuossa uudessa Tamronissa ei ole kuvanvakaajaa niin tarttee vakaan käden, hyvän tuen tai jalustan ettei kuvat suttaannu. Sen jo tänään huomasin...

  -wiltteri-

  VastaaPoista
 5. Itse ostin tuohon 70-300 putkeani varten Lahdesta Kärkkäiseltä ,oli tarjouksessa 19 ekeen, ohjh. muistaakseni 28€, manfroton monopodin,eli yksijalan. mallimerkintä on790b.Teleskooppimallia, lyhin pituus 38cm, neljä jatkoa joilla kokonaispituus nousee n.1.5m, metrimittaa en nyt löytänyt mutta suurinpiirtein:-)Ei paljoa paina joten kevyt kannettava:-) Tukeva kolmijalkakin kyllä löytyy mutta ei sitä luonnossa jaksa kanniskella.Tosin kun ostin tuon 55-250 putken niin on kuvanvakaimella joten ei juuri jalustaa tarvi:-)

  VastaaPoista
 6. Tuota "monoa" kyllä harkitsen vakavasti, mukavampi varmaan käyttää metsä yms. reissuilla ja kevyempikin kantaa. NetAnttilassa oli myös yksi yksijalkamalli jossa jalan alle menee tuki, mikä tasapainottaa kuvaamista. Hintaa sillä oli 19,90...Kiitos Tapsu vinkistä!

  -wiltteri-

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!