sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Mökkisaari kun taakse jäi...

...mitähän kissat miettii yksissä tuumin..? Tänään heille paljastui karu totuus, saareen ei tänäkään kesänä jääty asumaan vaan palattiin kaupunkioloihin. Lomat loppuu ajallaan, täytyy palata työelämään, jotta saa leivälle voita ja kissoille "Whiskassia". Mökkisaareen palataan kesä- ja syksy viikonloppuisin ahkerasti, luulisi sen kelpaavan heille, jotta hekin pääsevät toteuttamaan kissamaista luonnettaan hiirestyksen merkeissä ja lokkeja vaaniessa. Isäntä ja emäntä voivat taasen ihmetellä kättensä jälkiä, tuli saatua paljon aikaan mökillä yhdessä ja erikseen vanhempieni kanssa...

10 kommenttia:

  1. Onneksi on vielä viikonloppuja. Miten kissat yleensä suhtautuvat tuohon mökiltä pois muuttoon? Onko kova muoru takaisin?

    VastaaPoista
  2. Kissat yleensä vaistoaa lähtöhetken ja silloin painuvat pois silmistä. Tyttökissamme Senni on mainio matkustaja-nukkuu meno&paluumatkan autossa, veneessä haistelee ilmaa torkkuen kun taas.... poikakissamme Simo itkee useimmiten menomatkalla, mitä kuumempi keli-sen enemmän ääntä. (automme edustaa mallia ei-ilmastointia.. ) Tarvittaessa tekee ykkös-ja kakkoshädän kuljetuskoppaan (jollei ole käynyt wc:ssä ennen lähtöä!) Paluumatkalla hiljaisempi kun saarielämä väsyttää. Veneessä tosin menopaluu sujuu äänekkäästi, onneksi venematka on alle 10min...! Saaressa ovat onnellisia, villejä ja vapaita. En ole kaupungissa huomannut (vielä) kaukokaipuuta saareen..

    VastaaPoista
  3. Kerrassaan mainio kuva!

    On siinä kissoilla taas totuttelemista.

    Kuin myös omistajillaan, joilla alkaa työ...!

    VastaaPoista
  4. Kiitos SusuPetal, emäntä herää huomenaamulla töihin, itsellä jatkuu loma vielä viikon... :)

    VastaaPoista
  5. Hyvä kuva kateista. Mulla vasta alkaa huomenna 8 päivän huima kesäloma :D

    VastaaPoista
  6. Wiltteri, oletko muuten katsellut Ollin kuvia http://olligraphs.blogspot.com/
    Näen teissä jotakin hyvin samankaltaista. No, voin olla väärässäkin, mutta.....

    VastaaPoista
  7. Hyvää lomaa Ari! Tiitsa, olen käynyt Ollin kuvia katselemassa sivusi kautta. Häneltä löytyy hienoja kuvia, kiitos näkemyksestäsi, olen otettu! :)

    VastaaPoista
  8. Haikea kuva. Kuvaa hyvin varmaan ihmistenkin ajatuksia? Vaan onneksi on paikka, mihin palata, niin sitä osaa arvostaa!

    VastaaPoista
  9. Suurin haikeus nousee pintaan aina silloin kun käy mökillä nostamassa laiturin ylös ja laittaa veneet pakettiin. Siitä tietää että seuraava kausi odottaa vasta seuraavana keväänä, mökkimme kun ei ole talviasuttava!

    VastaaPoista
  10. Toisaalta niitä kesän hetkiä arvostaa sitten enemmän ja vaalii arvokkaampina, kun mökille ei pääse läpi vuoden. On mitä odottaa. Vähän sama kuin veneilyssä.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!