sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Reissussa, osa 6 (makein osuus...)

Uusien salmiakkilaatujen metsästys Tukholmassa oli makeinta puuhaa. Tosin suklaa oli monessa paikassa enemmistömakeinen...
 Mutta tein minä löytöjäkin. Ylläolevaa Fazerin kissasalmiakkia ei tietääkseni tehdä Suomen kaupan hyllyille ollenkaan. Ja ruotsalaisen salmiakkirasian poimin myös tuliaisiini.
Bongasin myös karkkien väriloistoa ja sieltä löytyi onneksi...
... salmiakin makuisia kiekuroita ripauksella sitruunaa höystettynä.
Pari salmiakkipussia oli itselleni uusia tuttavuuksia mm. nämä "patruunat".
Toki laivalta löytyi lisää herkkuja vaikkei sen valikoimissa ollutkaan itselleni niinkään uutuuksia.
Klassikot kuitenkin poimin ostoskoriini.
Tässä kuvassa on itselleni parhaat salmiakkibongaukset tuolta reissulta klassikoita unohtamatta. Malacon ja Haribon pussit eivät mahtuneet samaan kuvaan vaan ne olikin "vanhoja tuttuja". Tähän päätän kuvareportaasini Tukholman reissulta ja lähden etsimään kaapista verenpainemittariamme, heh-heh.. Leppoisan makeaa sunnuntaita !

4 kommenttia:

  1. Tuo salimiakkisitruunakiekura näyttää hokuttelevalta, kuten myös kaikki kuvat.

    Syön salmiakkia harvoin, minulla on taasen matala verenpaine ja salmiakki nostaa sitä nopeasti. Huimaa.

    Kiitos reissusta!

    VastaaPoista
  2. Salmiakkimatkan päätöskuvat ovat ihan mukavia, varsinkin tuo kiehkurakuva =D

    VastaaPoista
  3. Eiköhän noilla kehon suolatasapaino hetkeksi kohene.

    VastaaPoista
  4. Suklaa on hyvää, mutta ei vedä vertoja salmiakille, hyviä löytöjä olet tehnyt. Kerralla ei kannata syödä :).

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!