sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Hylätyt huoneet


Tervetuloa pienimuotoiseen "taidenäyttelyyni" nimeltä HYLÄTYT HUONEET ajalla 17.3.-24.3.2013. Näyttely koostuu seitsemästä kuvasta, jonka teemana ovat rappio, hylkäys ja ehkä tavallaan myös tilojen "uusiokäyttö". Mitä sitä tämän enempiä jaarittelemaan, kuvat kertokoon enemmän. Ai niin,  kommenttiloota toimikoon vieraskirjana, toivottavasti jätät edes pienen merkinnän vierailustasi....
Lämmin kiitos käynnistäsi, tervetuloa uudelleen!

19 kommenttia:

 1. Upeaa, Wiltteri! Rappion estetiikka on niin mieleeni. Jos sopii, laitan tästä näyttelystä maininnan blogiini.

  Loistava idea pitää tällainen teemanäyttely blogissa, saatan jossain vaiheessa varastaa ideasi!

  Valoja ja varjoja, tykkään niistä, huoneissa on kahtiajakoinen fiilis, autiutta mutta myös elävää elämää seinämaalausten takia.

  Harmi, että joudun ensi viikolla säännöstelemään netissä oloa, en pääse katsomaan näitä päivittäin, pah. No, jossain vaiheessa ahmis sitten nämä kaikki.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Linkki toimii hienosti, saa tätä muutkin "mainostaa" sivuillaan! ;)

   Poista
 3. Siis tuossa "tänne"-sanassa on linkki, ei näköjään muutu eri väriseksi kommentissa.

  VastaaPoista
 4. Laita vaan, kiitoksia kovasti. Löytyyhän nää kuvat täältä myös viikon päästä kun jatkan "normaalia bloggausta". Rakennus jonne kerran hiippailin kuvaamaan noita, jäänee lähitulevaisuudessa jyrän alle kun tuolle tontille aletaan rakentaa uusia taloja. Pitää vielä selvittää itselleni tuon rakennuksen historia, se kun on vielä tekemättä...

  VastaaPoista
 5. Isot ja nöyrimmät kiitokseni KooTee. Tuolla kuvatessa hivenen jännitti että tuleeko kenties kulman takaa puliukko vastaan vaan eipä tullut kuin pulu,joka säikäytti lentäessään ovesta ulos! :)

  VastaaPoista
 6. Ei enää rappion idylli kultaa näitä näkymiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, rakennus ei saanut vanheta rauhassa vaan kaik pantiin p....ksi...

   Poista
 7. Aivan upea kuva sarja. Oikea löytö kuvaus paikaksi. Hieno reporttaasi. Tykkään!!

  VastaaPoista
 8. Rappioromantiikkaa parhaimmillaan! Hienon kuvauskohteen olet löytänyt ja kuvat toimivat!

  VastaaPoista
 9. Hyvä idea on. Paljon kerrottavaa on noilla paikoilla. Komeat kuvat.

  VastaaPoista
 10. Blogissa kun pitää taidenäyttelyitä niin säästyy kalliilta näyttelytilojen kustannuksilta. Tälläiset autiotalot ovat mielenkiintoisia kuvauskohteita

  VastaaPoista
 11. Tätä olet kaiketi kuvanut Tulitikkutehtaalla Tampereella. Oletan, en tiedä. Paikka näyttää olevan "auki" kaikille taiteilijoille. Olet saanut hyvän kuvasarjan. "Hylätyt huoneet" on hyvä nimi näyttelylle, sarjan värit vahvat. Rappioromantiikka en kuitenkaan näe tässä paikassa, lähinna heitteillejättöä. Mutta sehän ei ole sinun vikasi :) Taidenäyttelyssäsi oli kiva käyda ja idea on mitä mainion!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikkelissä kuvattu. Kaik mahd. oli paikassa rikottu&poltettu-harmi. Kiitos käynnistäsi näyttelyssäni :) Ja tässä samalla kiitän kaikki täällä käyneitä, tulkaahan uudestaankin! Näkemisiin! ;)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin!