maanantai 22. syyskuuta 2008

Sinistä ja keltaista sunnuntaina


Eilen 21.9.08 sunnuntaina oli kiva kuvaussää,
sen on todennut moni tänään blogeillaan.
Enkä väitä vastaan!

8 kommenttia:

  1. ..ja kiitos samoin,vierailustasi. Miten saitkin noin korean kuvan napattua? Sinistä ja keltaista..

    VastaaPoista
  2. En oikein tiedä. :) Mun pikkupokkarikamerassa on niin pieni näyttö että lopputuloksen näkee parhaiten sitten vasta koneelle kuvia siirrettäessä.. tuossa kuvassa on kyllä väriä..

    -wiltteri-

    VastaaPoista
  3. Taallakin on jo toista viikonloppua aurinko lammittanyt, vaikka hiukan syksyista tuulta on jo ilmassA. Ihanan variseksi kaikki vaihtuu pikku hiljaa ja saa samalla nauttia kirpakkaista syksyisista viikonlopuista! :)

    Ihana kuva, ja olet oikeassa on ollut mukava katsella siella koto Suomen ruskan levittaytymista blogeihinkin kuvasatoihin ;)

    VastaaPoista
  4. Wau mitkä värit! En ehtinyt järvelle viikonloppuna - kuten blogikin kertoo, se meni kokouksessa ja messuilla. Mukava viikonloppu silti. Sai olla ilman takkia, eikä tullut kylmä!

    VastaaPoista
  5. Huh huh, ehkä hiukan liiankin värikäs.

    VastaaPoista
  6. Täällähän on värikästä menoa:-)taidat käyttää värikästä värifilmiä:-)ainakin hienoja kuvia taas kerran:-)milläs putkilla näitä oikein otetaan?

    VastaaPoista
  7. Hienot värit!
    Sulla on upeita luontokuvia.

    VastaaPoista
  8. ..oiskohan ne samat taikalasit kuin mertarannan anterolla..ei vaan ihan pikkupokkarilla näitä näpäytellään, tämän kuvan värimaailmaa on muutama hiiren napsautus parannettu..se selittää tuon silmille hyppäävän värikirkkauden! :)

    -wiltteri-

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!