maanantai 26. lokakuuta 2009

Kaatumaisillaan


Ei paistanut aurinko risukasaan 9.10.09 kun tätä puista
sinnittelijää kuvasin... Suurenna kuva!

6 kommenttia:

  1. Ihanan rauhoittava tunne tulee kuvasta. Mieleen nousee se tunne, jonka voi kokea juuri tällaisessa paikassa, metsän seisova hiljaisuus ja kosteuden tuoksu.

    VastaaPoista
  2. Kauniit ovat tyynessä vedessä puiden ja taivaan heijastukset.
    Kuvaajalle paradoksinen elämys on tietenkin tehdä rumasta kaunista.

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa kameranjälkeä tässä koko sivulla, kun kuvaustauon jälkeen katsoin kaikki kuvat. Sinä olet selvästi siirtynyt nyt kokonaan uudelle askelmalle. En tarkoita, että entisissä olisi vikaa ollut, päinvastoin, hyviä ne olivat, vaan tarkoitan sitä, että huiman kehityksen huomaa. Hyväkin kehittyy.

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia kommenteista ja extraisokiitos Iinekselle: Sinä, KooTee ja Liisa olette ensimmäisiä joiden blogeihin "eksyin" alettuani pitämään omaa kuvablogiani. Ja teidän valokuvia ihailin, yritin oppia niistä ja kuunnella & sisäistää vinkkejänne. Eli allaolevista kuvista ja niiden ominaisuuksiin teidän kannustavalla kommentoinnilla on ollut sanoinkuvaamaton osuus: KIITOS!

    Ja itse tuosta Kaatumaisillaan-kuvasta: Koska taivas oli harmaa ja liikkumaton, harjoittelin pidemmillä valotusajoilla (tuossa 6sek.)kuvaamista joen varrella, jossa tuossa kohdassa virtaus oli hiljaista. Virta siis korvasi liikkuvat pilvet..! Hommasin hiljattain nimittäin tuon kauko-ohjaimen kameraan... :)

    VastaaPoista
  5. Todella mystinen ja jännä!

    Jarkko

    VastaaPoista
  6. Kiitokset Jarkolle myös käynnistä ja kommentista!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!