sunnuntai 15. elokuuta 2010

Uutta projektia, vaihe II

Eilen valmistui ikkunalistat, ne saivat ruskean vahan pintaan ja sitten ne kiinnittivät lasin tiukasti paikoilleen. Myös toinenkin puuvahapurkki otettiin käyttöön ja sillä siveltiin mittaansa sahattuja mäntypuulevyjä......           ( jatkuu )  :)

5 kommenttia:

 1. Ahkeria olette! Projektia projektin perään!

  VastaaPoista
 2. Pöytä, kirstu? Ai että olis ihana puuhailla kaikkea vanhasta!

  Äitini mainitsi viikonloppuna, että hänellä on isoäitini vanha perunakappa, omin sen heti kivikokoelmalleni. Kunhan se vaan löytyisi jostain ;-)

  VastaaPoista
 3. En nyt näe onko ikkuna avattava, josko vitriiniä rakennat tai sitten sellaista kehystä joka sisään voi koota vaikka sukutaulun valokuvista. Haluisin muuten itse sellaisen. Ei täällä vaan kirppiksiltä tollasia aarteita löydy :(
  Jännitys kasvaa....

  VastaaPoista
 4. Kiitokset. Projekti tuli eilen valmiiksi, se kuivui hetken auringon valossa pöydällä ja ... ja ... putosi. Yksi lasi tietysti rikkoontui ja tänään (16.elokuuta) hain uuden lasin. Ja tietenkin sitä kiinnittäessä uuteen lasiin tuli pieni öööö... alkava rikkoontuminen. Tää on just tätä mun tuuria... ;D No, on se ainakin valmis! "Projektikuvaelman" viimeinen osio tupsahtaa tänne kun projektituotos löytää kodistamme paikkansa ja saa sisältöä myös.... :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!