lauantai 22. lokakuuta 2011

Se aika vuodesta

Viikko sitten kävimme mökillä nostamassa laiturin ylös, nostamassa veneen maihin ja tietenkin moottorin irroitus huoltoa ja talvisäilytystä varten kuuluivat päivän ohjelmaan. Saareen jäi ylläoleva soutupaatti, lehtien kellastamat kalliot ja punainen mökki odottamaan ensi kevättä. Vaan on se aika joskus pitkä odottavalla...

5 kommenttia:

 1. Siistin näköinen puatti.
  Ei ol kokkakaan kiviin hakkautunut.

  VastaaPoista
 2. Eipä ole ei vaikka ikää veneellä on varmasti yli 30 vuotta. (Päijän-vene kestää ja kestää...) Tuon kyydissä pikkupoikana kuljin vanhempieni&siskoni kanssa mökille. Ja että pelkäsin silloin vaahtopäitä vesillä! Tuon kyydissä ne tuntui pikkupojasta liian hurjilta. Teini-iässä tuolla opettelin muuten uistelun salat, vaahtopääkauhukin oli jo parantunut! :)

  VastaaPoista
 3. Voi voi, odotuksen aika ja pitkät talvikuukaudet edessä... Meillä vielä vähän jatkuu, ei ole jäitä (onneksi) näkyvissä.

  VastaaPoista
 4. .. saavat asunnottomatkin suojan yöksi.. :)

  VastaaPoista
 5. Meret taitaa jäätyä verkkaisemmin kuin sisävedet? Voi tietysti veneillä jäänmurtajien peesissä ;) Toivottavasti tuon veneen alle ei asunnoton eksy, tuulinen paikka ja vielä saaressa. Ja parhaat pilkkipaikat jossain muualla kuin meidän mökin edustalla, joten nälkäkin hiipii veneen alle seuraksi.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!