tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kahvipannut

Kuvattu 3.3.12.

9 kommenttia:

  1. Ihanat Antti Nurmesniemen Pehtoori- kahvipannut! Tulee ihan 60-lukuinen lapsuus mieleen nimenomaan tuosta punaisesta. Itse olen kirppareilta etsiskellyt, mutta huonosti löytyy tai sitten tosi huonokuntoisia. Sulla on hieno kokoelma ja kuva on hauska!

    t. Tuuli

    VastaaPoista
  2. Tuo kauniimpi osapuoli näitä on löytänyt kirppareilta. Itse pentuna pidin tuollaista tummansinistä mökillä leikeissäni mukana, kallioilla kupruja keräämässä. HEH, ei ne silloin ollutkaan vielä keräilykamaa... ;)

    VastaaPoista
  3. Hienoa, sinä leikit Nurmesniemen kahvipannulla ja minulla oli hiekkalaatikolla jostain romulaatikosta löytynyt teesiivilä, josta löytyi myöhemmin tarkemmin tutkittuna hopealeimat!

    t. Tuuli

    VastaaPoista
  4. Kahvi aihe tuntuu olevan mielessä vähän yhdellä jos sun toisellakin :)

    VastaaPoista
  5. Ari, ehkä kahvistakin tulee vielä keräilyharvinaisuus. Presidenttilaatu alkaa meillä ainakin olemaan harvinaisuus, Pirkkaan ollaan jo totuttu... ;)

    VastaaPoista
  6. eivätkä maksaneet niin paljon, etteikö pienipalkkainen olisi voinut ostaa niitä. Mulla oli Nurmesnientä enemän kanssa.

    VastaaPoista
  7. Thanks Magda :)

    A-KH, näähän oli ihan käyttötavaraa aikoinaan, nykyään muuten jo uustuotannossa ja niiden hinnalla sais jo tosi laadukkaan Moccamasterin!!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!