sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Amorphis

                                                    Tomi Koivusaari, Niclas Etelävuori ja Tomi Joutsen
                                                                  Esa Holopainen
                                                              Tomi Joutsen / Amorphis
 Käy kurkistamassa :   http://www.youtube.com/watch?v=jKgmKAL4vEY&list=UU-7JFVd4iyli6EB-ycLUEfA&index=5&feature=plcp

6 kommenttia:

 1. Komeaa jälkeä!

  Tulimpa käymään kyläsäs iha asiasta:
  Kävin katsomassa picmonkeyta, yllättävän hyvä ohjelma peruskuvankäsittelyyn jota suuri osa haluaa käyttää. On se turvallinen ja kuvathan voi tallentaa omalle koneelle. Ohjelma on helppo käyttää, kaikki löytyy hyvin eikä tarvitse osata kuvankäsittelyn hienouksia. Suosittelen!

  Susannan sivut ovat muuten tyylikkäät, valoisat, raikkaat. Kaikki löytyy myös sieltä hyvin. Hyvin tehdyt sivut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ari! Ja isokiitos tutkimustyöstä, ehkä jonain päivänä käyn kokeilemassa kyseistä ohjelmaa. :)

   Poista
 2. Tuli muuten mieleen tuosta live kuvauksesta, sehän onkin varmaan aika haastavaa kun pitäisi käyttää nopeaa suljinaikaa vaikka on aika hämärää tärähdyksien estämiseksi. Ja esiintyjäthän eivät tunnetusti pysy paikoillaan montaa sekunttia, joten sekin liike pitäisi saada eliminoitua. Ei siellä katsomossa mitään jalustaa voi käyttää? Itse en ole koskaan kuvanut sisällä livessä, Turun messuilla kerran ulkona Laura Voutilaista ja Hanna Pakarista.

  VastaaPoista
 3. niin, hankala ois kolmijalkaa asettaa penkkirivien väliin mutta vois kai sitä yksijalkaa kokeilla sillä edellytyksellä että sitä ei luokitella vaarallisten esineitten joukkoon. Joka paikkaan kun ei edes saa kameraa viedä. Viime vuoden kamera-lehteä selailin ennen konserttia, siellä oli juttua keikkakuvauksesta ja sieltä pänttäsin päähän vinkit. Niistä kirjoitinkin jo edellisen postauksen kommentissa. Mutta ei mulla ole niin hyviä objektiiveja jotka "piirtää" niukassa valossa nopeasti ja ilman kohinoita. Nuo ylläolevat kuvat ajoin kohinanpoisto-ohjelman kautta, nyt ne ovat vähän jo sinnepäin. Happoradiota kun olin talvella kuuntelemassa, niin siellä itseäni ärsytti ne, jotka käyttivät järkkäreissään kohdevaloa ja "kaikenmaailman" piippauksia. Itse laitoin omat koneet keikkapaikalla valottomiksi ja äänettömäksi, etten vaan häiritse ketään millään muotoa. Ylläolevat kuvat ovat niitä minun onnistuneita kuvia, seuraava postaus onkin sitten, heh heh, "taidevoittoisempi" liike-epäterävyyksineen... ;)

  VastaaPoista
 4. Haastava laji, upea onnistuminen.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!