lauantai 21. huhtikuuta 2012

Nukkuen

Voi jospa itsekin omaisin yhtä hyvät unenlahjat kuin meidän Simo....

6 kommenttia:

 1. Eiköhän nuo kisut vedä 12-16 tuntia päivässä hirsiä! Pennut vielä enemmän! Simo söpöilee nukkuen tässä kuvassa rennon rauhallisesti!

  No, meidän kissojen sisäinen kello herättää ne siinä klo 6 maissa oli sitten arki, pyhä tai jouluaatto! Ruokaa ja rapsutuksia. Sitten voi ihmiset mennä hetkeksi takaisin sänkyyn. Jos nimittäin eivät välitä kissaparkourista! Kantsii suojata päätä! :)

  VastaaPoista
 2. Joo, unta kuuppaan kissoilla yli puolet päivästä meilläkin. Aina kun tulee töistä, kissat hiippailee milloin mistäkin maireasti venytellen eli nukuttu on, joskus tietenkin on löydetty matot rullalla tms. Simo nukkuu jaloksissa lähes joka yö, herättelee aamuisin pöristelemällä korvan juurella tai muuten vaan päällä kiipeilemällä..että tällaista meidän arkea ja viikonloppua. Niin ja mökkikausi saaressa lähenee, kissat ovat siellä vapaasti ja eipä niitä paljon siellä vieressä öisin nää, yöt ulkona, päivät nukutaan. Ja mökkiviikonlopun jälkeen kaupungissa nukutaan sitten pitkään univelkoja pois... :)

  VastaaPoista
 3. Levollinen ja luottavainen. Ei häiriinny edes hiiviskelevästä kuvaajasta. :)

  VastaaPoista
 4. Simo on söpöstelijä nukkuessaankin. Vaikka kyllä se tuossa hyvin tietää sinun hiippailevan kameroinesi. ;)

  VastaaPoista
 5. Voi Simoa, ja Simon pilkkuja. (Oisko niitä teerenpilkkuja...)

  VastaaPoista
 6. Pussattavan pehmeä poski. Luin kuvan nimen "Nukkunen" ja ajattelin miten kiva lempinimi kissalle, mutta siinähän lukee "nukkuen"..

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!