keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Eräs projekti päätökseen

Taisin tuossa aikaisemmin puhua jostain mökkiremontin loppuunsaattamisesta kesälomallani? Ja niin siinä kävi, että saimme projektimme valmiiksi, kaksi kesälomaa siinä meni mutta onpahan nyt tehty...
Entisestä kesäterassista kesällä 2011 tehtiin lämpöinen tila mökkiin. Ensin purettiin valokate katolta ja sinne hyvän ystävän kanssa nikkaroitiin huopakatto tilalle. Sen jälkeen emännän kanssa eristettiin, laudoitettiin ja maalattiin sisäkatto. Myös seinät eristettiin ja paneloitiin. Tähän käytettiin kesälomaa vuosi sitten...
Kesällä 2011 terassi näytti paneloidulta suunnilleen tältä. Yksinkertaiset ikkunat muuttuivat tupliksi tänä kesänä, tämä kuva siis jo tältä vuodelta.
Kesäkuussa 2012 homma jatkui vanhan ulkoseinän, ikkunoiden ja oven poistolla, siis iso-iso reikä seinään! Ja iso kiitos hyvälle ystävälle asiantuntijuudesta seinän kaadossa ja tarjoamasta avusta!!!
Palkit seiniin ja kattoon, panelointia vähäsen, seinät ja katto saivat samalla valkoisen värin pintaan...
Lattiat eristettiin ja asennettiin muovimatto...
Listat paikoilleen, kalusteet sisään, vilkaisu kalenteriin ja hups, kesäloma 2012 lähes lopussa...! Remontti valmis ja olo tyytyväinen. Kesä-syksy viikonloppuina voikin sitten vaan keskittyä mökkeilyn sisimpään eli rentoutumiseen.... :)
Projektissa mottoni taisi olla, että listalla voi kaiken peittää-jää näin virheet piiloon. Mutta paneeliseinän ja palkin kohtaamisessa listalla en olisi saanut siistiä jälkeä vaan köysi peitti ruman sauman. Samalla siitä kai tuli sisustuksellinen yksityiskohta... ; ) Että sellasta projektia. Kiitos kun jaksoit kahlata kuvat läpi! :) (kuvat otettu kännykällä ja kameralla(kin) )

6 kommenttia:

  1. On siinä ollut urakkaa, mutta lopussa kiitos seisoo. Hienoa jälkeä, kyllä teidän käsistänne syntyy näköjään vaikka mitä. Ihania nuo yksityiskohdat. Onnittelen ja nyt saatte nauttia vielä monta viikonloppua tänäkesänä.
    vai joko on uusi projekti suunnitteilla ;))

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiitsa, kyllä kai tekemälläkin jotain oppii, meneehän se niin kuitenkin että tietämätön ei tiedä ja viisas ei sano ;) Uusi, yhden tai kahden viikonlopun projekti on suunnitelmissa mutta vasta ensi kesänä (ehkä)...

    VastaaPoista
  3. Kyllähän tuollaiseen saa kesälomia uppoamaan.

    VastaaPoista
  4. niinpä a-kh, tuntuu aina siltä että jo yksi pv menee tavaroiden roudaamiseen mantereelta saareen veneellä...

    VastaaPoista
  5. Tuolla sitä sielu lepää, niin idyllistä että! Hienoa jälkeä!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Ari, kyllähän tuolla mieluusti akkujaan latailee... :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!