sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Viikonloppu oli ja meni...

Viikonloppuun mökkisaaressa mahtui kaunista ja lämmintä säätä, upeaa auringonlaskua, pimeneviä iltoja. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä satoi kaatamalla, salamoi ja ukkosti niin, että kattilat kolisi kaapissa kun kallio kumisi ukkosen tahtiin...
Tämä uusi tuttavuus kukkapuskassa jäi minulle vieraaksi, en löytänyt sitä ötökkäkirjastanikaan, kukapa tietäisi tämän loivaliikkeisen kaverin nimen?
Viikonlopun metsäreissu toi täydennystä pakastimeen vaan vielä sinne mahtuisi lisääkin...
Ja mökkinaapuriin eli siskolleni oli tullut perheeseen uusi mökkeilijä, Emma. Helteinen keli uimareissuineen ja leikkimiseen uuvutti hänet aika ajoin... Seuraavaa viikonloppua odotellen, terveisin Wiltteri  :)

10 kommenttia:

  1. Teillä olikin sitten oikein kesänmakuinen viikonkonloppu:) Ja tuo ötökkä on kimalaiskuoriainen.

    VastaaPoista
  2. Hienoja maisemia, koirat ovat aina mukavaa mökkiseuraa, mitenkäs Simo suhtautui vieraaseen? Ja niin niillä viikonlopuilla on tapana mennä ja tulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän kissat eivät ole vielä Emmaa tavanneet mutta kyllä se aika vielä koettaa. Varmaankin vähän pelkäävät iloista vouhottajaa ja kiertävät sen kaukaa ;)

      Poista
  3. Kisut ovat kyllä aika reviiritietoisia, että Emma voi saada vielä sakinhivutusta...Toivon mukaan ei!! :) Kaunis kuva kimalaiskuoriaisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tapauksessa meidän Simo omistaa puolet saaresta (ainakin omasta mielestään) kun käyskentelee karvat pystyssä muiden pihoilla ja tarkastelee reviiriään & sen asukkaita ! ;D

      Poista
  4. Ihanaa tunnelmaa ekassa kuvassa. Vaikka joku sanoisikin perinteiseksi, niin noihin ja tuollaisen maiseman tuijotteluun ei kyllä ikinä kylläänny!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Mari, ei kylläänny ei.. on samassa maisemassa aina eri vuorokaudenaikoina jotain erilaista...! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin!