lauantai 9. helmikuuta 2013

Joella

Tammikuussa kävin tällä joella katsomassa, että jokohan koskikara on saapunut. Silloin se ei vielä ollut tullut tai sitten se oli jossain toisella kohtaa joen vartta... Mutta 5.2.13. sain sen kameran tähtäimeen.
Aluksi koskikara oli vähän arka minua kohtaan ja niinpä se juoksutti minua jokea ylös ja alas.
Kunnes se rauhoittui, toisin sanoen, löysi kai mieleisensä kohdan missä tiirailla saalista.
Tuolla kohdalla se oli pitkään ja minäkin pääsin kuvaamaan aivan rauhassa.
Taidan minä käydä tänä talvena vielä uudelleenkin tuolla joella koskikaraa katsomassa, jospa silloin saisin vaikkapa auringon seuraksi. Nyt kuvailin tasaisen harmaassa kelissä. Kuvat kannattaa klikata suuremmiksi.  Ai niin, kiitos kun jaksoit selata kuvasetin läpi! :)

6 kommenttia:

 1. Onpa kiva kun "törmäsitte", vaikka sinua aluksi juoksuttikin! Hienot kuvat. Meillä ei taida olla tässä ihan lähelle koskia. Joten haaveet koskikarasta saa kuopata.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo taitaa viihtyä ihan pikku joissakin, niiden pitää vaan olla sulia jotta ruokaa löytyy! Eikun etsimään.. ;)

   Poista
 2. Olet päässyt lopulta ihan mukavan matkan päähän linnusta. Hyvät kuvat sait. Kiehtova lintu jota en ole luonnossa nähnyt kuin lennossa. "Metsästyksessä" on =DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiippailua ja rauhallista oleskelua, ei silloin niin hermostu ihmiseen. Jyrängönvirralla kertoman mukaan koskikara esiintyy vaan virta on niin pitkä ja leveä että haastetta piisaa sen löytämiseen...! Sinun kai tampattava polku rautatiesillan ja Hopeasillan välille... ;) kyllä se sieltä löytyy...!

   Poista
 3. Mahtaisitko vinkata, miltä paikkakunnan "purolta" bongasit kaverin? Jos vaikka itsekkin kävisin joku päivä moikkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo koskikara on kuvattu Mikkelissä, Urpolanjoella...

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin!